Hvor ofte skal jeg blogge?

Du hører en dryppende lyd fra det kolde hotel værelse. Du vågner op badet i koldsved og finder ud af at airconditioningen er gået i stykker.

Efter at have ringet til receptionen, kommer en venlig reperatør op og løser problemet. Han fortæller at den var blevet fyldt med vand, men at han nu har tømt den og at den virker uden problemer. [Read more...]

Hvordan får jeg flere besøgende på min blog?

trafiktilblog

Du har fået sat din blog op, skrevet et enkelt indlæg eller to og stirrer nedtrykt på besøgstallene… De er i bund, eller måske ikke så høje som du havde håbet.

Jeg kender det godt selv, men husk på at alle blogs er startet fra 0 besøgende. Der er kun en vej, og det er op. Men hvordan får man flere besøgende til sin blog?

Svaret er ikke præcis det du ønsker, det inkluderer nemlig hårdt arbejde og vedholdenhed. Der findes ingen silverbullet. [Read more...]

1.000% Flere besøgende fra en artikel

Traffic spike

Et sus i maven.

Det var hvad jeg følte da jeg på en enkelt solskinsdag i Marts oplevede en stigning i trafikken på 1000%.

Vi havde fået en del henvendelser, og senere salg på baggrund af trafikken. Det lunede for en kort periode, men som trafikken stilnede af vare jeg efterladt med et spørgsmål. [Read more...]

Udgiv ikke dårligt indhold: Derfor skrottede jeg mit interview med Neil Patel

Forestil dig at du er til et bryllup. Du havde tænkt dig at holde en tale, derfor har du længe gået og tænkt over hvad den skulle indeholde, men du kan bare ikke komme på noget.

Alligevel får du skrevet en tale, og du øver dig. Du holder talen for en ven inden brylluppet, og finder ud af at talen er ret dårlig. Brylluppet er i morgen.

Hvad gør du?. Du dropper talen. [Read more...]

Content Marketing og Sociale Medier med Thomas Bigum

Efter gaveræs, julefrokoster og en generelt travl December måned er det endelig blevet tid til at åbne den sidste låge i Content Marketing adventskalenderen.

Som du sikkert allerede har bemærket nu, så har interviewene lært dig, at content marketing er meget mere end bare at producere indhold. Der er flere vigtige discipliner man skal mestre – og en af dem der kan være ganske relevant er sociale medier når det kommer til at distribuere det indhold du har udviklet. [Read more...]