Content Marketing og Sociale Medier med Thomas Bigum

Efter gaveræs, julefrokoster og en generelt travl December måned er det endelig blevet tid til at åbne den sidste låge i Content Marketing adventskalenderen.

Som du sikkert allerede har bemærket nu, så har interviewene lært dig, at content marketing er meget mere end bare at producere indhold. Der er flere vigtige discipliner man skal mestre – og en af dem der kan være ganske relevant er sociale medier når det kommer til at distribuere det indhold du har udviklet.

Inden du ser den vil jeg blot sige tak fordi du fulgte med – jeg håber at der har været en masse brugbare tips. Jeg har med en gennemgående case forsøgt at holde det relevant, og den finder du selvfølgelig igen i denne video.

Jeg har taget en hyggelig snak med Thomas Bigum om Content Marketing & sociale medier – og der er virkelig nogle gode tips og tanker i interviewet.

God fornøjelse :)

Du kan fange Thomas Bigum lige her: www.bigum.co

Kunne du lide hvad du læste? Så del det :)

Få de seneste nyheder


* = Obligatorisk felt

Comments

 1. says

  Hej Mikkel

  Tak for et super videointerview om social og content marketing! Virkelig en fornem adventsgave at pakke ud:-) Men jeg kunne ikke pakke de sidste par minutter ud – for dér ryger lyden (lige dér, hvor Bigum løfter sløret for de sidste to råd). Mon du kan ridse dem op her i kommentarfeltet?;-)

  Bedste hilsner – og hav en rigtig god jul:-)

  /Tina

  • says

   Hej Tina,

   Tak for det – jeg hørte det godt ovre på G+, jeg får det rettet first thing imorgen. Jeg tror der er gået noget galt under upload eller sådan :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *