Content Marketing Workshop

Skab indhold – Skab kunder.

Vil du gerne have flere kunder i butikken? Så stil dig i kø. Der er tusinder af virksomheder der hungrer efter flere kunder, men de har ikke fundet svaret på hvordan de skal få dem.

Indtil nu har opskriften været at købe søgemaskineoptimering på søgeord med en høj volumen. Det virkede. Man fik en masse trafik, og nogen af de besøgende endte op som kunder.

Det virker bare ikke så godt længere, din konkurrent har nemlig luret dig af. Han investerer også i SEO sammen med alle andre. Og den eneste vinder der er tilbage, er søgemaskineeksperten.

Jeg ved hvor uheldig en situation du er i hvis din virksomhed befinder sig her. Men bare rolig, med en praktisk tilgang til Content Marketing har i mulighed for at skabe et stabilt fundament der genererer trafik og kunder.

Om Workshoppen

Content Marketing er en unik metode til at få flere kunder. Om du allerede tror på Content Marketing eller har brug for at blive overbevist – så er min workshop perfekt.

Workshoppen er inddelt i fire sektioner som vist forneden.

  1. Hvad er Content Marketing, og hvorfor skal vi bruge det?
  2. Hvordan identificerer vi relevant indhold?
  3. Hvordan udvikler vi relevant indhold?
  4. Sådan optimeres indholdet til Google

Strukturen er skabt for at sikre en forståelse for hvorfor Content Marketing er vigtigt, og hvordan i bedst arbejder med det i virksomheden. Der er løbende opgaver der skal løses som et led i at forstå hvordan man bør arbejde med disciplinen.

Med en workshop sikrer du at samtlige deltager har det samme syn på Content marketing samtidig med at du opnår buy-in fra medarbejderne.

Er du ikke helt solgt endnu? Så læs hvordan jeg reddede vores virksomhed med Content Marketing.

Tag kontakt nu

Tag en uforpligtende snak med mig og hør mere om hvorfor en content marketing workshop er værdifuld for netop jeres virksomhed.

Dit navn (skal udfyldes)

Virksomhed

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked

 

Om Mikkel

Jeg har arbejdet med Content Marketing siden 2010 og elsker at dele min viden.

  • Uddannet cand.merc ved CBS
  • Inbound Certified af HubSpot
  • Authority Certified af Copyblogger
  • Blogger, podcaster og foredragsholder

Ikke overbevist endnu? Så lyt til et af de to podcasts