Søgemaskineoptimering & Content Marketing

I dag er det den første December, og juletræet er blevet sat op hjemme i vores gård hvor jeg bor. Det signalerer for mig startskudet for en travl måned, både privat og i virksomheden.

Heldigvis er det ikke altsammen hårdt arbejde, det er nemlig også gavernes tid – og idag åbner vi den første låge i min helt specielle advents kalender for alle der interesserer sig for content markedsføring.

Bag lågen gemmer sig Thomas Rosenstand, og vi har taget en snak om søgemaskineoptimering og content marketing.

God fornøjelse :)

Du kan fange Thomas Rosenstand her: www.concept-i.dk

Og du kan få fat i programmet textexpander til mac mail her: TextExpander til Mac

Kunne du lide hvad du læste? Så del det :)

Få de seneste nyheder


* = Obligatorisk felt

Comments

 1. says

  Hej Mikkel.
  Først og fremmest tusind tak for en skide god video. Thomas skal naturligvis også have tak for, som altid, godt og brugbart indhold.

  Jeg har et spørgsmål til det som Thomas netop nævner omkring 24:00 i videoen omkring sidetitler og keywords. Hvad gør man hvis det er sætninger man gerne vil ranke på?

  Lad os tage det klassiske børnetøj som eksempel. Jeg vil gerne ranke på “børne til piger”, som jeg netop har set der er dejlig mange søgninger på. Dog har jeg allerede en side med sidetitlen “Børnetøj til drenge” og min forside der hedder “Børnetøj finder du i Kaspers Biks til byens bedste priser!”. Hvad gør jeg her? Jeg kan naturligvis prøve at “twiste det” og kalde det for “Pigebørnetøj”, men mine data afslører her at der ikke er nær så mange søgninger som på sætningen “Børnetøj til piger”.

  Keep up the good work!

 2. says

  Hej Mikkel og Thomas
  Tak for super video.
  Jeg blev lidt tændt på det med en pdf, fordi som Thomas siger at Google læser den (det viste jeg ikke).
  Men når jeg nu sælger boliginteriør, hvor tendenser hele tiden forandres. Kan jeg så løbende ændre i pdfen, som folk får gratis ved tilmelding til nyhedsbrev. Eller skal jeg løbende lave helt ny pdf. (… tænker at det jo er “same same”:-))
  Har I evt. forslag til hvor tit man tilpasser sin pdf.?
  kh Mette

  • says

   Hej Mette,

   Jeg er så heldig at mine pdf’s ikke behøver bliver ændret da informationen vil være relevant i længere tid.

   Hvis jeg var dig ville jeg tilpasse pdfen for hver sæson når farver og tendenser skifter. Så kunne det være en “Quarterly interior” pdf du udgav – og den ville jeg både dele med alle der er i nyhedsbrevet, og give den til nye signups som en velkomst :).

   Atlernativt kan du lave en generel guide der hjælper med tips til indretning af de forskellige rum og tilsvarende – den kunne måske have en længere levetid.

   Med venlig hilsen,

   Mikkel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *