Twitter goodies fra 2012

Okay, det giver jeg dig. Jeg har ikke skrevet meget i 2012, faktisk næsten ingenting. Sagen er den at jeg både afsluttede en lang og hård kandidatafhandling samtidig med at jeg startede fuldtid som selvstændig (det betyder bare at jeg langt om længe får løn).

Måske kunne jeg godt have fundet tiden, men personligt vil jeg hellere dele noget rigtig godt indhold, fremfor et halvhjertet blogpost. Jeg håber at jeg har nogle interessante ting at dele med jer i 2013, om end ikke andet føler jeg at jeg skylder jer noget – derfor har jeg samlet en lille del af de ting twitter har givet mig i løbet af 2012.

Hvad twitter gav mig i 2012

Twitter er stadig en rigtig god kilde til at løse problemer og få tips. Jeg har helt sikkert skrevet chop-chop bag øret ;-)

Jeg er pga. hubspot og Marcus Sheridan begyndt at tænke mere over at skabe godt indhold. Hubspot er dygtige til at uddanne deres kunder og følgere, og det er blogpostet de tweetede her et godt eksempel på.

Jeg bemærkede selv samme tendens med et promotede post jeg kørte på facebook, og det undrede mig en del indtil jeg læste artiklen her. Jeg har ikke lavet promoted posts siden, og vil nok heller ikke gøre det igen :)

Igen, et af de blogposts der overtalte mig til at arbejde mere med content marketing. KISSmetrics er virkelig også en god kilde til at blive klogere, og jeg kan ligeledes anbefale @neilpatel fra quicksprout.com

Jeg skulle på en kort ferie til Berlin, og her viste twitter sin styrke. Der var strejke i alle de tyske lufthavne, og jeg kunne følge udviklingen hurtigere via twitter end Københavns Lufthavn’s højtalere. Jeg har prøvet samme med anbefalinger af film og meget andet.

Mikael Rieck og Søren Riisager startede et podcast omkring online markedsføring. Jeg har hørt en god del af alle deres podcasts, og nej – det handler ikke udelukkende om affiliate marketing :)

Er blevet en fast følger af SEOmoz, og ser konstant whiteboard friday såvel som deres pro webinars. Rand Fishkin er super dygtig til at forklare SEO helt nede på jorden, og elsker især dette afsnit om link earning.

Jeg begyndte at følge Tim Grice der arbejder med SEO hos Branded3, og han har mange gode tweets om SEO og online markedsføring. Bl.a. denne spændende artikel om sammenhængen mellem tweets og rankings.

Ib Potter er en af de danskere man bare skal følge. Han laver et super podcast, og det her podcast med Frank H. Madsen er bare super for alle der bruger Google Adwords.

Dan Zarrella arbejder hos Hubspot og skriver mange spændende ting løbende. Bl.a. har han lavet en lommeregner der hjælper dig med at forstå værdien af dine likes – det er da genialt!.

Hvad mon 2013 bringer

Jeg ved ikke hvad jeg forventer mig af 2013 på min blog. Jeg vil helt sikkert lære en masse takket være alle de fede blogs jeg læser, og de mennesker jeg følger på twitter. Personligt går jeg og tænker meget over hvad jeg har at byde på, og egentlig kunne jeg godt forestille mig at jeg ville dele mere ud af mine erfaringer med at blogge.

Jeg skriver en del om pejse på både engelsk og dansk, og resultaterne har indtil videre været fantastiske. Jeg har indtrykket af at der er mange skeptikere derude fyldt med undskyldninger for ikke at blogge på vejene af deres virksomhed. Lad os se om nogle af mine erfaringer kan ændre den holdning.

Hvad har du fundet?: Jeg syntes altid det er fedt når andre folk giver anbefalinger. Har du fundet nogle gode blogs/artikler/værktøjer i 2012 der stadig er værd at læse?

 

Comments

 1. says

  1000 tak for mention. Det er jeg rigtigt glad for. Specielt i forbindelse med et indlæg om Twitter, da det må være det tool der har gjort mest for mig og det jeg laver på internettet.

  Venligst
  Potter

  • says

   Velbekomme Potter ;)

   Er også selv blevet ganske forelsket i twitter – fantastisk netværk må man sige!.

   Forøvrigt også et godt podcast med Thomas om G+

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *